Masina automata de tuns gazonul

Masina automata de tuns gazonul, mentinerea unui gazon sanatos poate sa însemne multa munca, nu este doar o masina de tuns gazonul. Este un concept de automatizare care efectueaza sarcina pentru dvs.

Mare sau mic, zi sau noapte, ploaie sau vreme insorita

Un tipar de deplasare aleator permite ca masinii automate de tuns gazonul sa gaseasca orice colt al gradinii dvs. Aceasta poate să gestioneze cu usurinta conditiile de umezeala si de vreme ploioasa, dar si terenul dificil, inclusiv pante, gropi si chiar obstacole temporare, precum conurile si fructele.

Masina automata de tuns gazonul este atat de silentioasa, incat poate sa functioneze pe timpul noptii fara sa deranjeze pe nimeni.

Prin intermediul aplicatiei de tundere disponibile pentru modelele selectate, veti avea si un control total asupra orelor sale de functionare, astfel incat sa va puteti bucura de gazon oricand doriti.

Gazon sanatos

Masina automata de tuns gazonul taie mereu iarba, pe masura ce aceasta creste. Acesta este de departe cel mai prietenos mod de a taia iarba. In timp ce tunderea obisnuita taie, de regula, cativa centimetri de iarba care este apoi colectata si indepartata, taierile efectuate de masina automata de tuns gazonul au doar cativa milimetri lungime. Acestea vor cadea pe sol, vor forma un strat protector si va vor fertiliza gazonul.

 

Sigur si in bune conditii

Masina automata de tuns gazonul este protejata in cateva moduri contra tentativelor de furt. Este necesar un cod PIN pentru orice interventie. O alarma va suna imediat in cazul in care codul este ignorat cand masina de tuns este oprita sau ridicata. Masina automata de tuns gazonul este inutila in cazul furtului, deoarece nu se potriveste cu alte stasii de incarcare. Iar daca este raportata ca furata, aceasta este marcata pentru a nu primi asistenta in niciun service Husqvarna din lume.

 

 

Instalare usoara, utilizare fara efort

Masina automata de tuns gazonul este complet automata si functioneaza in interiorul unui gard electronic, creat de un cablu de delimitare.

Daca bateriile se descarca, masina revine la statia de incarcare. Dupa instalarea care poate fi efectuata de dvs. sau de distribuitor, va veti bucura mai multi ani de un gazon care practic nu necesita intretinere.

 

 

CARACTERISTICI

Nu este necesara colectarea ierbii taiate

Masina automata de tuns gazonul produce brazde subtiri de iarba, pe care nu le veti observa, prin urmare nu este nevoie sa le colectati. Lasandu-le pe gazon, acesta se va fertiliza in mod natural.
 

Stie sa se întoarca la baza

Masina automata de tuns gazonul este ghidata prin cabluri de delimitare in jurul gradinii dvs. In cadrul acestei zone, masina se deplaseaza in tipare neregulate, astfel incat sa nu apara linii sau urme de tundere in iarba.
 

Se reincarca automat

Masina automata de tuns gazonul este actionata cu baterie si este livrata împreuna cu o statie de incarcare care se poate conecta la priza electrica din gradina. După ce a terminat operatia de tundere, aceasta revine automat la statia de reincarcare.
 

Gradini complexe

Masina automata de tuns gazonul poate sa gestioneze gradinile mari si complexe, cu obstacole multe si diverse. Aceasta nu are probleme la tunderea gazoanelor cu înclinare de pana la 45% (24°).

Vezi video de prezentare mai jos!

Produse recomandate pentru tuns gazonul de la Husqvarna

PENTRU MAI MULTE INFORMATII APASATI BUTONUL 

detalii